Recept Proteinpannkakor | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Recept Proteinpannkakor

Jag har börjat göra egna protein pannkakor, alltså att jag inte använder något färdigköpt pulver som man mixar med vatten utan jag gör min egen. Tänkte att jag vill dela med mig detta recept med er ifall ni vill testa. För er som gå på Keto diet eller en LCHF diet så kan man bara ha lte grädde till pannkakorna så blir dom jättegoda 🙂 Men detta recept är alltså pannkakor med minimal kolhydrat och maximalt protein. För er som inte vill ha lika mycket fett så kan ni ta bort ägg gulan på ena ägget.

Du behöver:

2 ägg

1 skopa proteinpulver (jag använder banan/choklad från Body Science)

1 tsk kanel

1-2 msk kokosmjöl

1 matsked kvarg

Mixa alltihopa till en smet och den ska inte vara lika lös som vanlig pannkakssmet men ändå inte för fast. det ska rinna lite lät ur skeden. Om den blir för tjock så justera med mandelmjölk.  Spar lite av smeten så att du kan använda det som sås så de blir lite kladdiga 🙂

Jag steker mina som plättar, inte som stora pannkakor så du kanske får ca 5-6 plättar av denna recept. Använder alltid ekologisk kokosfett/olja när jag steker.

Servera med lite bär eller annat gott av önskemål 🙂 Lycka till!

bild

bild (1)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats