Fredagsmys i Boxen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Fredagsmys i Boxen

Nu ligger jag som en säck potatis i sängen och pustar ut. Åh jäklar vad 14.5 var jobbig!
Jag skulle egentligen inte ens köra passet idag just för att jag vill kunna röra mig på söndag då uttagningen för Atleterna är och även för att jag känner mig lite snuvig. Så jag åkte till boxen endast för att ta det lugnt, öva lite hopprep och stretcha samt att titta på när de andra kör CrossFit Open. Men nä då, jag kunde inte hålla mig och körde passet ändå med åtanke att ta det lugnt och känna av den lite. För mig så känns de flesta pass just nu “att känna av” pga min handled. Jag kan inte göra all övningar fullt ut och jag kan absolut inte ha de rekommenderade vikterna. Idag var det 29 kg som var RX (as prescribed) men jag körde passet på 20. Vill inte belasta min hand för tungt i thrusters. Jag tyckte thrusters var helt ok men fy fan vad jobbiga dom där burpees var! Man var ju tvungen att hoppa över skivstången och det sög ju musten ur en. Jag fick en tid på 13.44 vilket ändå är helt ok tycker jag med tanke på att jag inte gav allt jag hade samt med mitt handikapp.
Men vilka hjältar vi har i boxen som krigade på idag! Det är tack vare er som jag kämpar vidare, ni är bäst alla Unique medlemmar 🙂

Imorron blir det vilodag och ladda batterierna inför uttagningen på söndag. Jag har ingen som helst aning om vad vi kommer att få göra så det ska bli spännande. Hoppas på att få se några av mina klubbkamrater och vänner stå och heja på mig 🙂

Middag är intagen, blev en rejäl köttbit med sallad och 1 liten sked b-sås. MUMS! Jag älskar verkligen mat så det är helt sjukt, de sista repsen på träningen så tänker jag bara på mat och kämpar mig snabbt igenom smärtan för att få äta.

Nu är det sängen som gäller, viktigt att sova! AO när man tränar hårt.
Passade på att ta lite kort på boxen idag så ni får se hur det ser ut.

Godnatt på er 🙂

Köket och myshörnan

20140328-215700.jpg

image (10)

Boxen

image (11) image (12)Och min middag 🙂

image (13)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats