Uttagning imorgon! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Uttagning imorgon!

Åh vad nervös jag är, eller mer irriterad för att jag vet att jag inte kommer klara en gren imorn. Jag har idag kollat på hashtagen #atleterna på Instagram och sett lite uppdateringar från folk som gör uttagningen idag. Där har de skrivit att det är exakt samma grenar som det är uttagningen till Gladiatorerna och en av delarna är max antal chins. Men TJENARE KOMPIS!!! jag kan inte ens göra en enda! Aja jag får väl försöka krossa på allt annat istället och jag tänker inte gnälla det minsta över min hand. Men det som jag sett kommer att komma är:

Harres test (test som oftast görs när man söker in till att bli polis)

Chins

Klättra i rep (7meter)

Gymnastiska ringar 

Idioten

Biptest

Jag ska iallafall göra mitt bästa och se detta som en rolig dag 🙂 Nu ska jag packa väskan och fixa matlådan tills imorgon och sen är det natti natti för jag ska upp alldeles för tidigt. För er som ska dit imorgon, see you there 🙂

IMG_3111

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats