Vilken fantastisk dag! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vilken fantastisk dag!

Herregud jag är helt slut!

Har precis inhandlat en stor påse godis, tagit en varm välbehövlig dusch och äntligen satt mig ner och börjat sammanfatta  i huvudet kring vad som egentligen hände idag, vilken jävla (ursäkta ordspråket) håll käften dag!

Jag är så himla lycklig över att jag fick chansen att vara med om denna första uttagning och träffa alla dessa underbara människor med sådana fantastiska prestationer som de gjorde idag. Jag har en sådan endorfin kick så det bara skriker om det. Jag är inte helt hundra på hur mycket jag egentligen får berätta men eftersom uttagningen var öppen för allmänheten att komma att titta så tror jag att jag får berätta vad vi gjorde. VI har skrivit på sekretess men det är nog mer för vad som händer härefter uttagningen.

Dagen började med att vi fick skriva in oss och få schemat och sedan blev vi indelade i grupper om 3st. Jag hamnade med 2 underbara tjejer som heter Malin och Lucy (jag ber om ursäkt ifall jag stavat ditt namn fel) Malin är en friidrottare och håller på mycket med löpning medans Lucy är en boxare så som ni ser så är det en väldigt blandning av folk och vilken sport man utövar.

På förmiddagen så fick vi göra 4 st tester: Harres, chins, ringar och klättra i rep. Med andra ord – det gick sisådär för mig PGA min hand men sak samma jag visste det och gjorde det jag kunde. Sedan hade vi en lunch break för att sedan till eftermiddag fortsätta med kondition vilket var Idioten och Biptest. Där gick det lite bättre som tur var 🙂

Sedan fick vi under dagen gå in i 3 olika rum. 1 för bara ett foto, den andra för en intervju med producenterna där man fick berätta lite mer o sig själv och den sporten man tränar och sedan till det sista rummet där kameran inväntade. Du skulle på 30 sekunder sälja in dig själv på bästa sätt och skit samma egentligen vad du säger, din personlighet ska fram och du ska stråla och få dom att komma ihåg dig 🙂 kan säga att det är jag bra på om nått 😉 haha

Summan av kardemumman så var detta en otrolig lärorik och rolig dag, jag vet nu definitivt vad jag ska träna på till nästa år om jag inte går vidare och jag är så glad att jag fick vara med om detta. Alla gjorde verkligen sitt bästa och glänste på sitt egna lilla sätt och vi alla är verkligen unika. Sen var det ett plus att man fick lite nya vänner idag och jag önskar verkligen alla LYCKA TILL 🙂

Jag tog tyvärr inga bilder idag för jag var så inne i allt men jag har lånat lite av andras. Nu är det bara att varva ner och ladda för en ny dag imorgon och det är inte vilken dag som helst för det är MÅNDAG och det betyder BEN på Unique 🙂

Trevlig kväll!

image (4) image (5) image (6) image (7) image (14)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johnk11

    What a video it is! In fact amazing and fastidious quality, please upload more video clips having such good quality. Thanks. kebdaddcafbe

  2. Johnd575

    I all the time used to read paragraph in news papers but now as I am a user of web thus from now I am using net for posts, thanks to web. ckdfebfedcag

Annons
stats