CrossFit Nybörjare start 15 april | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

CrossFit Nybörjare start 15 april

God Morgon på Er!

Sitter nyvaken med mitt morgonkaffe, japp jag vakna precis! hur kunde jag sova så länge? måste vara från gårdagens nerver och press som gjorde att all energi bara dog när jag kom hem.

Idag är det Ben på schemat och jag tänkte köra 17.00 passet men innan jag går mer in på passet så tänkte jag dela med mig med er en asgrym kurs. Min box har tidigare haft ett par nybörjarkurser för CrossFit som haft succé, och nu ska det vara en till grupp som startar den 15 april. Vem som helst får anmäla sig oavsett träningsbakgrund, det är just varför dessa grupper är så jäkla bra för alla som kör är lika nya inom CrossFit. Jag får ofta frågan om man behöver vara vältränad för att testa CF och det behöver man verkligen inte oavsett om man väljer att börja på en gång eller mjukstarta med en nybörjarkurs. Anledning till varför alla ser så jäkla vältränade ut är ju just för att dom tränar CF och kanske gör det rätt ofta, det går fort ska jag säga 🙂 Men som jag tidigare har sagt, ALLA kör utefter sin egen förmåga och det finns inget som heter jag är sämre än alla andra inom vår grupp. Alla som ger sitt bästa och försöker får en klapp på axeln och blir alltid peppad med hur jävla bra man är och det är jävligt unikt hos oss kan jag säga. Ibland känner jag mig som Samantha Briggs när jag är klar med ett pass för man får alltid höra hur jävla bra man är, hur grymt är inte det??? Samantha Briggs är förresten en elit Crossfittare som tävlar i The Games 🙂

Så hur gör man om man vill testa denna nybörjare grupp?

CROSSFIT NYBÖRJARE – CrossFit Unique Tyresö

Är du sugen på att testa CrossFit!? – Tuff, rolig allround träning för hela kroppen.
Start TISDAGEN den 15/4 
10 st tillfällen under 5 veckor – Pris 1500 kr 
( om man sedan vill bli årsmedlem så dras denna avgift av på medlemskap)
Tisdagar kl 19,30 – 20,30
Lördagar kl 12,00 – 13,30 
Endast 16 st platser 
För att säkra sin plats betala in 1500 kr plusgiro 659047-5 Oxyfit AB uppge ditt för-efternamn vid betalning.
OBS!! Inbetalning senast den 10/4 – Den som inte betalat i tid mister sin plats.
Inboxa på Fb när ni betalat så vi vet vilka som är klara! Vi heter CrossFit Unique på Fb.
Hör mer än gärna av er om frågor finns 
Mobil 0708818225 /mail nicklas@crossfitunique.com

Så mina läsare, så enkelt är det. Det kostar tom mer att träna 1 gång på SATS som det gör att träna 1 gång hos oss. Och då får du inte en PT på köpet för det kostar 550kr extra per timme på SATS, här ingår det 🙂 Det sa ni veta, ALLA pass på Unique är är ledda utav en coach som har utbildning och har en fantastisk kunskap och kommer göra allt de kan för att DU sa bli bättre på allt. Så med andra ord så har du en PT på varenda pass du går på och för mig så känns månadsavgiften gratis bara för det. Finns inget som slår det! Dom ser jag när gör tekniken fel och rättar mig, det tipsar på vad jag kan göra annorlunda för att bli bättre, de SER mig och det är helt unikt!

För Er som är intresserade av att testa nybörjargrupen men är osäkra för att ni inte ens vet vad CF handlar om, följ med nu på söndag kl 12.00 och träna ett prova på pass helt gratis. Kontakta mig per mejl så löser vi det 🙂

Nu ska jag äta frukost och ladda för träningen, berättar mer om passet ikväll.

Strong is happy!

887026_421239327971063_1570509153_o

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats