Söndagsträning när den är som bäst! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Söndagsträning när den är som bäst!

image (52)Vad är det som händer med detta land? jag älskar det! det är fortfarande april månad och folk springer runt i shorts och linne. Vilken värme vi har fått och den får hemskt gärna vara här för att stanna.

Jag är verkligen som lyckligast när jag får känna solen steka mot min kropp, ha en snygg gyllenbrun solbränna, få springa runt i short och linne och bara njuta av livet. Det har jag verkligen gjort en dag som denna och än är den inte slut.

När vädret är såhär fantastiskt så finns det inget bättre sätt för mig att starta dagen på än att göra det med en Team Wod på CrossFit Unique. Mitt andra hem 🙂

Jag spenderar hellre min lediga tid på att träna och helst då utomhus än att sitta på en glassig uteservering och dricka vin. För mig är det att njuta till max av livet för det är det som gör mig lycklig och då tänker jag spendera min lediga tid där.

Idag handlade passet om att samla så många löp varv runt garaget som möjligt. Varje varv är 200 meter.

Vi körde 3 st olika AMRAP

image (54)

Vi började med den i mitten där man jobbade 2 och 2. En jobbar, en vilar helt. Man har 10 min på sig att göra klart detta:

200 m run

21 Burpees

200 m run

15 wallballs

200 m run

9 boxjumps

När man är klar med detta så ska man samla in löpnings varv runt garaget och det är egentligen bara dom som räknas slutresultaten. Så om man hinner klart detta på tex 5 min, så har man 5 minuter kvar att bara springa en jäkla massa varv och 1 springer i taget. Blir man klar på 10 min så får man inte samla in några löparvarv. Jag och Pischa blev klara på ca 4 min så vi hade 6 minuter att samla varv på. Vi fick 10 varv på denna runda.

När klockan sedan slår 12 min (alltså 2 minuters vila från första AMRAP:en) så börjar vi nästa amrap vilket var

100 Push-ups

1 jobbar, 1 står i plankan. 

Vi hade alltså 3 minuter på oss att göra 100 st armhävningar tillsammans. Men på denna så fick inte den som vilade “vila” utan det var plankan som gällde. Är man klar inom 3 min så börjar man springa igen för att samla varv. VI hann tyvärr inte ett helt varv på denna så där räknades det inte.

Här var det ingen vila all utan direkt när klockan slog 15 min så skulle vi göra detta

100 air squats

1 jobbar. 1 står i jägarvila.

PÅ riktigt, fy fan vad tufft det är att göra squats efter jägarvila, benen säger bara STOPP! Men vi vart klara så vi hann springa 3 varv runt garaget så allt som allt så samlade jag och Pischa ihop 13 st varv 🙂

Jag älskar dagar som denna när vi kan köra det mesta utomhus, det gör träningen ännu roligare. Som sagt, ni som är sugna att provträna, bara att haka på 🙂

Vi kan alla svettas, bli starka och ha roligt tillsammans 🙂

image (55) image (56) image (57) image (58) image (59) image (60) image (61) image (62) image (63) image (64) image (65) image (66) image (67)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats