Onsdags Wod | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Onsdags Wod

Slutkörd, träningsvärk, mätt och belåten så sitter jag i soffan och myser för mig själv och bara känner mig sådär bra nöjd 🙂

Har släckt ner, tänt en massa ljus och bara njuter av att det är helt knäpptyst här hemma. Förutom min idiot granne som står och hamrar kl 23.00. Fortsätter hon en gång till så kommer hon att få höra kan jag säga och det är inte första gången hon väljer att renovera sent på kvällen. Förra gången så satte John på sig sina militärkläder och gick och knacka på för att skrämma upp henne lite. Haha hon vågar knappt titta honom i ögonen när de möts i trappen.

Lite dålig kvalité på bilderna men visst har vi det mysigt hemma? jag trivs så bra i vårt hem 🙂

AdobePhotoshopExpress_2014_04_30_23_03_02 AdobePhotoshopExpress_2014_04_30_23_03_55

Idag körde jag det sena passet tillsammans med Katta. Det var bara vi två “katter” som körde idag. Katta är för övrigt typ stans starkaste och snyggaste morsa 🙂

Detta var dagens wod och som ni kanske minns så är onsdagar de tuffaste passen på Unique:

For time

Run 200 m
5 Thrusters 75/50
10 Chest-to-Bar Pull-Ups
Run 400 m
10 Thrusters
20 Chest-to-Bar Pull-Ups
Run 800 m
15 Thrusters
30 Chest-to-Bar Pull-Ups
Run 400 m
10 WallBalls 10/6
20 Pullups
Run 200 m
5 WallBalls
10 Pullups

Jag skalade rätt mycket på detta pass då det är rätt tuffa övningar och jag kan tex inte göra chest-to-bar och 50 kg som är den rekommenderade vikten för Thrusters för damer är för tungt för mig och min kära handled. Hade nog inte ens klarat det om jag va hel. Jag kan säga att Thrusters är den övning som känns mest i min hand, det gör ont verkligen om jag kör för tungt så jag fick köra på 20 kg men göra dubbla antalet istället så flås fick jag verkligen. Så på den första när man skulle göra 5 st så gjorde jag 10 osv.

Jag kör mina pullups med gummiband fortfarande. Tänker absolut inte ens försöka utan än men resten körde jag på som skrivet. Det var riktigt tungt att springa idag emellan alla dessa övningar. Men krigare som vi är så tar vi oss alltid igenom dessa pass med bravur och så jäkla nöjd man är efter.

Förresten, imorgon är det Team Wod då det är röd dag så alla ni som vill komma och provträna är hemskt välkomna 🙂 Kl 12.00 är passet och det kommer vara som de vanliga prova på pass så att nya kan köra.

Nu ska jag krypa ner och kolla på film och njuta av att veta att jag är ledig imorgon och att min sambo kommer hem från sin resa till London.

Bjuder som vanligt på ett klipp från idag 🙂 Det ni ser är löpningen, trötta wallballs och thrusters.

Trevlig Valborg!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UQyCZUM7554[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats