Paket är alltid roligt | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Paket är alltid roligt

Idag fick jag hem 2 st paket på posten och det känns som rena rama julafton. Alltid så kul att få paket och ivrig som jag är så sliter jag upp kartongerna 🙂

Jag fick 2 lådor av Questbar från iHerb i USA och en BCAA från Svensktkosttilllskott.se.

Jag testade Questbar bara häromdagen och blev helt såld så jag gick snabbt in på nätet och beställde några lådor. Dom är mycket billigare att köpa från USA då får du dom för ca 19 kr st inklusive frakt än 25 kr som de kostar annars här.

Questbar har blivit så populära just för att dom först och främst är jättegoda men också för att de innehåller en hög proteinhalt (21g per bar) och väldigt låg halt kolhydrater då 17g kolhydrater är endast fiber vilket är nyttigt.

Sedan så innehåller den bara 1 g socker och är även glutenfri vilket är guld!

Jag beställd 2 smaker, Chocolate chip cookie dough och  Oreo Cookies & Cream för jag fick tips av en vän att dessa var godast.

Är ni sugna på att smaka på en sådan innan ni beställer så finns de att köpa lite här och var men tips är MMSports butiken, där finns dom för 25kr/st.

BCAA som jag fick från Svenskt kosttillskott kommer jag att berätta mer om i ett separat inlägg för denna produkt är ny för mig och jag behöver testa den ett par gånger.

Väntar med spänning 🙂

image (68) image (69)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats