TEAM UNIQUE WOD | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

TEAM UNIQUE WOD

Världens roligaste pass idag, på riktigt!

Jag vet att jag säger det varje dag typ men det är så varje dag, jag lovar att jag inte överdriver eller ljuger 🙂

På CrossFit Unique får man verkligen känna på maximal utmattning och maximal prestation. Det går liksom inte att undvika.

Ibland har jag intalat mig själv att jag inte är på topp en viss dag och ska bara “ta det lugnt” på träningen. Men TJENA vilken lögn jag precis drog för mig själv.

Unique får dig att alltid vara på topp, punkt slut!

Eftersom att det är en röd dag idag så fick vi önska själv hur passet skulle se ut och självklart så röstar alla för team wod för det är fasiken det roligaste som finns. När man får jobba två och två och motivera samt peppa varandra.

Idag körde jag med min bääästi Pamela som precis börjat hos oss. Så jäkla kul 🙂

Vi körde faktiskt 4 olika moment idag (wod om man nu ska kalla det något) och det var allt från att springa till att klättra i rep.

Vi avslutade passet med en poängsamlare. Under 7 minuter skulle vi samla så mycket poäng som möjligt och övningarna gav dessa poäng.

Deadlift 1 poäng

Clean (frivändning) 2 poäng

GTOH (ground 2 overhead) 3 poäng.

Vikt på detta var 40kg för tjejer 60kg för killar.

Eftersom Pamela var tvungen att sticka iväg till den sista övningen så körde jag med muskelberget Stålis 🙂 Man fick alltså välja 1 av dessa 3 övningar per gång och man får bara göra en i taget. Självklart körde Jag & Stålis den som gav 3 poäng hela vägen men den är också jobbigare såklart. Man fick inte göra samtidigt så en jobbar en vilar.

179 poäng fick vi ( vi måste ha räknat något poäng fel för delar man 179/3 = 56,66 vilket inte stämmer. Var svårt att hålla koll på räkningen samtidigt som man skulle köra men det var säkert 180 för oss då 🙂

För er som vill komma och träna med oss så är det Team Wod igen på söndag och alla är välkomna att prova på ett kostnadsfritt pass 🙂

Trevlig helg!

bild 1 (10) bild 2 (9)bild 3 (8) bild 4 (4)

DSC_0232

DSC_0248DSC_0256 Obligatorisk titta på TV efter passet 🙂DSC_0263 DSC_0255 DSC_0258

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats