UNIK LYCKA | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

UNIK LYCKA

Haha, jag vet att jag säger det varje dag men nu menar jag verkligen det jag säger 🙂

Idag var fasiken det ROLIGASTE passet jag någonsin kört på boxen. PÅ RIKTIGT!

Alla andra pass som jag skrivit är de varit roligaste är nu alltså mindre roliga efter idag 🙂

Visst är jag knäpp?

Här kommer dagens pass 🙂

image (88)

Det var alltså 5st 3min amrap med 1 min vila mellan varje amrap. Man ska alltså under 3 minuter hinna med så många varv av dessa övningar i följd. När 3 min har gått så vilar man 1 min och sedan fortsätter ytterligare 3 min och då fortsätter man räkna från där man slutade sist. Vi använder poker marker som vi kallar för “amrap chips” för att hålla koll på varven.

Denna wod tycker jag är så jävla grym för man maxar på ett helt annat sätt när man har 1 min planerad vila. Hade vi vänt på steken och istället kört en wod där det var 15 min amrap med dessa övningar så skulle man absolut inte hinna med så många varv som vi nu gjorde.

Jag är så sjukt stolt över mig själv. Med en skadad hand så klarade jag att köra RX samt hann med hela 22 varv + 1 rep.

bild (7)

Helt jävla freaking awesome!

image (89)

Det är sinnessjukt vilken utveckling jag har gjort på de senaste 2 månaderna. All slit ger verkligen resultat.

Tack till bästa coachen Cristian som gjorde att jag orkade kriga mig igenom några extra varv idag 🙂

Det slutade med ett kärt toalett besök 🙂

ÄLSKART!

image (91)


image (92)

image (90)

Nu säger jag godnatt.

Måste få sömn och återhämtning inför morgondagens träning kl 10.00

Ha en mysig fredagskväll 🙂

image (87)

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats