ÅRETS BÄSTA HELG MED CROSSFIT UNIQUE | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

ÅRETS BÄSTA HELG MED CROSSFIT UNIQUE

Den här helgen har varit bland de bästa helgerna någonsin och jag kommer leva länge på denna lycka jag känner nu.

Jag vill först och främst börja med att tacka Beatrice & Nicklas Gull för att de är så underbara och bjuder in alla oss till deras hem och för att de anordnat denna dag. Och ett jättetack till Cristian Carrasco som arrangerade alla event så bra under dagen och för att Du är en av de gladaste och bästa coacherna som finns tillsammans med Nicklas.

Sen ska vi inte ens prata om vilka olagligt goda hemmagjorda hamburgare den här mannen bjöd på igår. OMG vad himmelska och behövda dom var efter alla träningspass igår.

Nu tänkte jag berätta för vad man som medlem på CrossFit Unique bjuds på en dag som igår. Nu säger jag inte det här bara för att jag tränar på detta ställe utan det här är ren fakta och sanning.

Det finns INGET ställe som arrangerar sådana här dagar för sina medlemmar, och det är inte bara för att vi är medlemmar utan för att vi är alla på riktigt vänner.

Som Nicklas sa till mig igår när vi va och handlade mat till lunchen vi skulle äta. “Jag ser ju dig som min vän inte bara en medlem som tränar på boxen”

I all CrossFit Games ära som pågår nu i USA så körde vi 4 event (4 pass/wod) som var tagna från de event som de gör i Games just nu fast lite lättare vikter såklart för dom är ju monster.

Vi körde i lag om 2 som lottades och man hade en ny partner i varje event.

Jag tror att vi tränade i ca 3 timmar totalt med alla paus emellan eventen och vi gjorde allt från att bära varandra till att simma oändliga sträckor i poolen fram och tillbaka. Att träna utomhus i stekandes sol och hetta är något utöver det vanliga. Mellan eventen så sprang vi ner till havet och svalkade oss med ett dopp.

Jag har aldrig haft så roligt som jag hade igår och det här visar också på att träning handlar inte bara om träning. Det handlar om att älska det man gör och ha så kul som man bara kan under tiden. Och det har vi alla verkligen som tränar på boxen och det är just vad CrossFit handlar om.

Det är en sport som är tuff, jobbig, utmanande men samtidigt så förbannat roligt och den gemenskap som man får av CrossFit är unik och svår att hitta någon annanstans om du inte sysslar med lagsport.

Jag är så tacksam och glad över att jag får vara en del av denna fantastiska grupp och jag skulle vilja att alla Ni kan få vara del av en sådan här gemenskap och lycka inom träning. Det finns inget bättre.

Efter att ha kämpat oss igenom 4 event så satte Cristian igång grillen och bjöd på sina himmelska hamburgare från en annan värld. Ingen sa ett ord under lunchen förutom “MMMmmmm”.

Så hungriga var vi 🙂

Jag och några få till stannade kvar hela kvällen och körde en till grillning till middag samtidigt som vi satte igång Tv:n och kollade på CrossFit Games och eftersom att det blev så sent och jag bor så långt bort från Tyresö så var Bea och Nicklas så gästvänliga och gav mig hela övervåningen i huset över natten.

Här kommer en video från hela dagen och en jäkla massa glada bilder

Vill du testa CrossFit och testa boxen jag tränar på så hojta till eller dyk upp på söndagar kl 12.00 på CrossFit Unique. Då kommer du få känna det jag menar och alltid skriver – “This is where magic happens!”

[vimeo]http://vimeo.com/101856867[/vimeo]<

Våra coacher Nicklas och Cristian.

DSC_0598DSC_0792DSC_0603DSC_0643DSC_0614DSC_0621DSC_0650DSC_0657DSC_0660DSC_0662DSC_0664DSC_0716DSC_0718DSC_0609DSC_0755DSC_0749

Eftersom att jag och Cicci kom på en delad andra plats så fick vi köra en duell, hahaha!
DSC_0780

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats