PARKOUR TRÄNING | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

PARKOUR TRÄNING

Igår var det träning med WörkOut gänget och Pischa hade bjudit in en vän till henne som tränar parkour som höll ett 2 timmar långt och roligt pass med oss.

Eftersom vi ska alla springa Touch Viking så passade detta utmärkt då vi fick en massa tips och tricks till att ta sig över hinder.

Jag kände mig som 10 år igen igår.

Ni vet när man var liten och sprang runt helt orädd på lekplatset och hoppade hit och dit och var som världens mest avancerade gymnast?

Typ sånt fick vi göra igår, hur roligt som helst 🙂

Varför är det så att man vågar så mycket mer när man var yngre? Är väl nog för att man inte vet så mycket och inte direkt tänker på konsekvenser. Jag kunde liksom hoppa mellan bänkar som var på flera meters avstånd då men nu är man ju livrädd.

Det tuffaste av allt var nog Monkey Walk som vi fick göra i en trappa, båda upp och ner. Spänd bål, rumpan ner och kryp fram och tillbaka med koordination.

Rena hjärnkirurgin kändes det som innan man fick till det.

I slutet av passet fick vi en utmaning och köra en hinderbana, allt detta ägde rum ute i det fria Hammarby Sjöstad. Vi improviserade och använde oss av ting som fanns ute, typ som att hoppa över ett staket eller liknande.

Jätterolig träning verkligen och svettet bara forsade kan jag säga. Jag kommer definitivt testa detta igen.

image

Tack för den fina bilden Pischa

10462868_10154429183970296_2031856049792941900_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats