Dagens träning skulle vara soft men... | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Dagens träning skulle vara soft men…

Blev allt annat än ordet soft. Snarare soft mos gris pass hej kom och skjut mig pass! 

Eftersom att jag missade träningen i tisdags och det egentligen är vilodag idag så valde jag att träna tisdagspasset idag. Jag är glad att jag gjorde det men jag var mindre glad kan jag säga under själva passet. Började lite soft med Frontsquats som ledde till ett nytt PR på 70kg, tackar mina stora kanoter till lår för det 🙂 Men jag var så nervös innan, man får en sådan press på sig när passet är upplagt för att du ska ta PR, nästan så att jag kissade på mig även fast jag sprang på damernas typ mellan varje lyft 😛

Såhär såg det ut

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=95qVAvrOjB4[/youtube]

Sedan var det 10st lyft av frivändningar där man skulle öka vikten till varje lyft upp till 95% av mitt max som är 60kg. Försökte ge mig på ett PR där oxå men näpp fick nöja med med frontböj idag. Men jag börjar få en grym teknik på mina frivändningar och jag ser bara att detta kan leda till en grym utveckling framöver. Jag har inga problem att dra upp stången och komma snabbt in under, mitt problem är att komma upp. Därför så måste jag öva och blir starkare i mina Frontsquat för det är ju det man gör sista biten upp i en frivändning. Så ni kanske förstår varför upplägget är som det är med denna träning. Det finns en tanke bakom allt 🙂

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=om56BTEB0ds[/youtube]

Efter det här tänkte jag faktiskt avrunda passet och smita undan den jobbigaste biten….MEN jag fick inte 🙂 Tänkte liksom vara snäll mot Cristian så att han kunde få åka hem i tid för en gångsskull från boxen men nä då “Du ska göra den!”

Och DEN gjorde jag och aldrig någonsin igen…

Var tredje minut i 24 minuter (alltså 8 set)

Ro 400m

10 box jump over på 60cm höjd

1 tung Clean (Jag körde 55kg hela vägen)

Alltså skjut mig i brallan, efter varv 2 tänkte jag faktiskt kasta in handduken men jag vågade inte 🙂 Det enda som gick runt i mitt huvud var en röst som sa “Du ska klara det, du ska klara det”

Och jag klarade det och nu tackar jag för den rösten och för att Cristian peppa mig hela vägen. #Ovärdeligt 

Vill ni se hur pass mycket jag led? Varsågodaaa, jag går och lägger mig nu. Enjoy!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=i6Pr6ZJHyfI[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats