PR idag - HappyFeet | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

PR idag – HappyFeet

bild_3

Mål är något som vi alla bör ha. Det är ett sätt som hjälper oss att ha det vi faktiskt vill uppnå dokumenterat och när saker och ting finns på svart och vitt så är det så mycket lättare att jobba mot dessa mål.

Jag har högra krav på mig och och sätter ständigt nya mål i min träning. Jag vill tävla, jag vill bli bättre än bäst, jag vill så mycket! Och för att nå dig måste jag jobba hårt för en sak ska ni veta, att kunna tävla i CrossFit är inte som att köra en innebandy match eller en basketmatch. I lagsporter så kan alla köra matcher, det handlar väl mer om hur man presterar på dessa. Men inom CrossFit så är standarden väldigt hög när det kommer till tävlingar.

Du kan liksom inte välja antalet eller vikterna själv utan det som är satt måste följas. Det tycker jag är väldigt bra samtidigt som mindre bra. När man har samma standard så får man ju också en viss standard av atleter som man vet att alla kan prestera mer eller mindre. Sen är det självklart alltid någon som är bättre än den andra men standard nivån är rätt hög från start.

Men nu börjar det kommer fler och fler CrossFit tävlingar där man får skala (dra ner på vikterna osv) och det tycker jag är toppen så att alla kan få en chans att tävla Sen att man inte får en lika bla placering för att man skalar, Who cares!! Det roliga är ju att få delta för man tävlar väl antagligen inom CrossFit för att man brinner för sporten.

Idag fick jag sätta ett nytt personligt bästa, nämligen i Split Jerk vilket på svenska blir Överstöt som jag lärde mig på Spårvägens tyngdlyftarklubb. Mitt tidigare max satte jag för exakt 5 veckor sedan som var 60kg. Idag blev det 1 lyft på 63kg och 1 på 65kg och båda satte jag 🙂

Gjorde även 2 försök på 67kg men faila.

Jag älskar det jag gör, jag kommer att göra det så länge jag älskar det och jag önskar verkligen ALLA denna lycka som jag känner för min träning. Det är dagar som denna som jag verkligen representerar mitt smeknamn HappyFeet. Jag är lyckligare än lyckligast. Allt den tid jag lägger ner på min träning belönas på detta vis.

Som Cissi sa imorse när hon tog sitt PR och var helt speedad av lycka och ville bara skrika ut till någon.

-Jag var bara tvungen att sms:a till någon som förstår.

Vi tokiga CrossFit nördar snörar in oss i det vi gör och andra som inte tränar denna sport kanske inte riktigt förstår den lycka som man får av att ta ett PR. Det är det största som finns! Det är vårt kvitto på att all slit har gett mödan och det driver oss framåt.

Här kommer ett klipp från dagens träning. Ni kanske förstår av att titta på denna vad jag menar. #Hardworkpaysoff!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gw696EC0HPs[/youtube]

Strikta HSPU – axelmördare!

bild_2bild_1

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats