CrossFit passar alla med vilja | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

CrossFit passar alla med vilja

Idag har jag svingat en 32 kg kettlebell 150 gånger, gått utfallssteg i 100 meter med en 16g kettlebell i varje hand, gjort 120 st burpees och 120 st boxhopp. Allt detta gjorde jag inom loppet av 35 minuter och 50 sekunder.

Många stunder under detta pass så ville mina ben vika, mina armar och grepp ville släppa taget, jag hörde en röst inom mig som talade till mig “varför utsätter du mig för detta?!” Pulsen var högre och gick snabbare än en ravelåt som går på snabbspolning. Men det finns 2 saker inom denna sport som gör att  man aldrig slutar, att man aldrig ger inte upp.

1. Din egna vilja

2. Dom fina människorna omkring dig som peppar dig ända in till slutet.

IMG_0441.JPG

Utan dom här 2 delarna så skulle CrossFit vara den tråkigaste sporten, hur kan något som är så lidande under passets gång vara något  man vill utsätta sig själv för om man inte ens vill? Idag utmanade jag mig själv till max, jag svingade med en vikt som jag aldrig svingat med förr, 32 jävla panne upp och ner 150 gånger! Det var stunder då jag bara ville släppa kettlebellen och lägga mig ner att gråta men tack vare min underbara coach och alla fantastiska träningskompisar som puschade mig ända in till den absolut sista repetitionen så var detta möjligt.

För en sak är säker, hade jag stått och gjort detta pass själv så hade jag inte fått samma resultat som jag fick idag.

“Du ger inte upp nu, förstår du det? Ge inte upp” var dom enda orden som gick runt i mitt lilla huvudet under dessa 35 minuter. Och med min vilja, mina vänner omkring mig och en tävling som väntar mig om 9 veckor så tog jag mig igenom detta.

Tack CrossFit Unique och alla som ingår i paketet för att ni bara är Ni <3

Nu kommer ni kära läsare få kunna följa med och testa ett CrossFit pass på detta underbara ställe redan nu på söndag. Mer info kommer i mitt nästa inlägg. Håll utkik!

Här kommer en video på en trött jag som gör allt för att inte visa kamera mannen att jag mer än gärna vill lägga mig ner och dö 🙂

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4tyqTnvV99k&feature=youtu.be[/youtube]

3-2-1 GOOOOO!

IMG_0439.JPG

IMG_0440.JPG

IMG_0442.JPG

 

IMG_0443.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats