Vila från träningen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vila från träningen

IMG_0480.JPG

Idag har jag haft min aktiva vila från träningen men det enda aktiva vilan jag har gjort idag är att laga mat, vet inte ens om det räknas 🙂 Hur gör ni med vila och hur lägger ni upp er träning?

Kör ni bara på eller har ni någon/några fasta dagar i veckan som ni verkligen låter kroppen vila?

För man ska inte underskatta vilan, det är då kroppen återhämtar sig och bygger så vilan och sömn är minst lika viktig som träningen. Jag har 2 vilodagar i veckan, en på torsdag där det är aktiv vila så jag ska ju hålla mig igång men idag var jag lat. Skyller på gårdagens 100meters utfallssteg med vikter som gör att min rumpa är lite gnällig idag 😉 Sen vilar jag helt på söndagar men det slutar alltid med att jag ändå hänger på boxen för jag kan inte låta bli.

Vilan gör också att jag uppskattar min träning mer, jag får en sådan längtan. Så nu ska jag lägga mig för att skynda på tiden tills imorgon för då är det äntligen Disco fredag på Unique!

Sov gott.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats