Vill du testa på CrossFit? | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vill du testa på CrossFit?

CrossFit, CrossFit, CrossFit.

Ja det är typ det enda man hör eller ser på sociala medier som typ Instagram och Facebook. Jag är en av dom som mer än gärna pratar om CrossFit, ibland när jag sover också. Min blogg handlar om just denna sport och på min instagram får man trycka på knappen UNFOLLOW om man inte gillar något som rör denna sport, för roligare än så blir det inte för stackars dig som följer mig och inte är ett dugg intresserad.

Men till er som inte kan ha låtit bli att bli nyfikna på vad jag busar med på kvällarna på CrossFit Unique så vill jag dela med mig av ett ypperligt tillfälle redan nu på söndag.

Gillar du utmaningar?

Vill du testa dina gränser?

Vill du träna med ett härligt gäng som kommer peppa dig till max?

Vill du ha roligt och få dig ett gott skratt?

Vill du få bra resultat?

Vill du gå därifrån och känna att du klämt ut den absolut sista droppen svett och kraft?

Vill du vakna upp dagen efter och känna en träningsvärk som du aldrig upplevt tidigare?

Då har du kommit rätt J För på söndag kl 12.00 så smäller det på Sikvägen 25 i Tyresö. Alla ni som är sugna på att komma och rocka loss ett träningspass med oss är välkomna, men jag har bara 1 krav. Kom dit med inställningen att du ska ha så jävla roligt och få ditt livs träningspass.

Alla kan träna CrossFit, vi har något som heter skalning inom denna sport. Det betyder att alla kan köra samma pass, men man kan välja att göra den svårare eller lite lättare och då finns Nicklas och Cristian som är våra underbara coacher på plats för att hjälpa dig att hitta rätt. På söndagar tränar vi alltid i team, så du är aldrig själv och själv tycker jag att dessa pass är bland dom roligaste. När man får jobba i lag och puscha och peppa varandra, det gör att man vågar kliva ur sin comfort zone och ge det lilla extra.

Söndagspassen är anpassade så att både nya och de som är gamla i gamet kan köra tillsammans och det i sig tycker jag är unikt.

Jag testade just ett sådant pass för nu mer än exakt 1 år sedan och jag kan bara säga att det var det bästa valet jag har gjort i mitt liv.

Vi ses på söndag eller hur?

 

IMG_0464.JPG

IMG_0465.JPG

IMG_0463.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats