Allt för träningen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Allt för träningen

Idag hände det äntligen, jag fick nycklarna och påbörjade min flytt till Tyresö. Nu har jag bara 5 minuter från boxen, alltså förstå hur mycket tid jag kommer att spara. Jag har under 1 år alltså pendlat från Sundbyberg ändå till Tyresö kommunalt ca 6 dagar i veckan och oftast har det tagit mig nästan 2 timmar att komma hem på kvällar om jag haft otur.

Så nu kan man dra slutsatsen till att jag verkligen älskar min träning och den är en stor och viktig del av mitt liv. Jag är 28 år gammal, barnfri och skydlighetsfri. Har en frisk och stark kropp och en jävla vilja, så därför är det just nu jag tänker satsa och ge allt.

IMG_0549.JPG

Today I am happy, finally got my keys to my new apartment 5 minutes away from CrossFit Unique. I have since a year back been travelling a very far way by subway just to be able to train here. When you fall in love you do anything right? So for a year I have been travelling about 2 hours per day and now I have 5 minutes away from the box.

My training is a huge part of my life and since I don’t have any kids or any other responsilbities, this is my time. 100 % fokcus and commitment to succeed.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Heeeeeey Katti!
  Nu är jag hemma från Australien! Minns du mig?👆 Kan inte du köra ett pass tillsammans med mig? 😃 eller typ dra en härlig vinterpromenad, snacka crossfit och så kan jag visa dig Tyresö 😃 Du är grym bruden!

 2. Josefine

  Vad härligt! Tyresö är fint! 😀 Jag valde att köra den här för aussie ska vara världens bästa på just detta och erbjuda dig den bästa utbildningen du kan få. Sen ville jag gärna till australien och resa så det blev två flugor i en smäll 😀 Vad kul! Jag säger helt klart till när jag är hemma och kommer förbi på ett pass tillsammans med dig! Kuuul! Tack det ska jag, ha det bäst du med! Kram 

 3. Josefine

  ÅH så kul! Bor i tyresö och följer din blogg! Du kommer trivas 😀 
  Bor för tillfället i Australien och pluggar till pt men kommer hem alldeles snart. Skulle vilja prova på crossfit då jag aldrig gjort de. Vågar man komma som nybörjare och vara med på ett pass?

  Sluta aldrig att sprida din härliga energi!!! 
  Kram

  1. kaatten86

   Hej Josefine,
   Ja det känns jätteskoj att ha flyttat hit 🙂 Vad roligt med PT utbildning! är det någon speciell anledning som du valde att köra den i Aussie? Klart du kan komma och prova, vi har nybörjarpar samt prova på pass som är anpassade för nya. Säg till när du är hemma så får du komma och träna med mig 🙂 Ha det bäst i värmen! Kram

Annons
stats