När ett gäng Crossfit nördar bowlar... | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

När ett gäng Crossfit nördar bowlar…

Så spårar det totalt ut, burpees är det enda vi kan och tänker på 🙂 

Igår hade vi en heldag tillsammans som jag hade styrt upp, träning, middag och sedan bowling och det var verkligen helt succé. Tack till alla er fina som kom igår och rockade loss på bowlingbanan. Unique totalt ÄGDE. Vi började kvällen vid 17.00 på Olearys där jag efter middagen hade överraskad alla med en liten frågesport. Vinsten var en Unique mössa som är väldigt eftertracktad av alla medlemmar då de inte finns ännu till försäljning. De fick 12 st frågor där dom skulle svara på vilken wod det jag jag förklarade.

IMG_0517.JPG

För er som inte vet så har ju alla wod/pass inom CrossFit ett namn och dessa övningar i den woden är densamma världen över. Det är liksom som ett register och namnen är döpta efter tjejer, killar och ofta krigshjältar. Det är dom vi kallar för Hero wod. Så en av frågorna var tex såhär:

“Vilken wod är detta?, den ska göras på tid, är 90 repetitioner totalt och är döpt efter en nanny från en känd tv-serie” Svaret var Fran vilke är en av de kändaste wodarna inom CrossFit. Jag tror alla tyckte detta var jötteroligt och det var kul att se hur tävlingsmänniskan i dom alla trädde fram haha.

Men vår vinnare blev Victoria som fick hela 11 av 12 rätt och kammade hem en fin Unique mössa. Väl inne på bowlingen så kom träningssuget från alla oss, folk började göra burpees och thrusters med bowlingklotet och jag tänkte att vi nästan snart kommer bli utkastade. Aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår.

Vi älskar verkligen träning och att ha roligt tillsammans

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0voux8pWpsA[/youtube]

 

IMG_0540.JPG

IMG_0541.JPG

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats