Hoppas på ett mirakel till jul | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Hoppas på ett mirakel till jul

Nu är det äntligen dags att pusta ut och njuta av att 3 veckors semester väntar en. Jag har såhär i sista minuten bara fått ett sug att sticka iväg till Thailand nu när jag ändå är ledig men jag hittar inte någon jäkla biljett till ett rimligt pris.

Förr i tiden så var det så lätt att bara åka till Arlanda och ta första bästa flyget men nu finns det liksom inte ens några sista minuten flygstolar kvar. Åh jag sitter och bevakar alla flygbolagens hemsidor som en liten terrorist och inget dyker upp. Jag kan liksom fara iväg imorgon om det går. Har vänner som är där, sen en god vän som bor där som vi hyrde hus av under vår 5 månaders vistelse förra året och sen har dom öppnat ett grymt ställe som jag kan kötta CrossFit på i Phuket, nämligen Titan Fitness.

Så sitter här i soffan och jagar en biljett, hoppas på ett mirakel som tar mig hit igen

IMG_1195

DSC_1121

IMG_1194

 

IMG_2332IMG_1193

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats