Juldagen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Juldagen

IMG_1247

Gårdagen var super mysig och jag fick spendera den med min bestie Pamela och hennes familj då min familj är vid varmare breddgrader och firar jul på playan. Tack för jag fick hänga med liksom 😛 Jag älskar verkligen sådana här dagar där man bara kan släppa allt som är runt omkring som tex jobb, träning och bara äta, umgås och mysa. Så efter att vi har ätit en massa god julmat com Pamelas mamma och mormor hade kokat ihop så var det dags för julklappsöppning. INGA julklappar hade vi ju sagt…a men tjena ingen höll ju det löftet.

Jag hade köpt ett gäng trisslotter till alla i hopp om att någon skulle vinna miljonen och jag kunde få sno den lotten och dra till Thailand men sådan tur hade jag inte. Blev en vinst på 60 spänn, långt jag kommer med den 😉

Nu ska jag sätta mig ner och njuta av en god frulle och försöka hitta en biljett till Thailand, jag bara SKA ha en biljett!

KRAM PÅ ER.

Min bestie och hennes sambo Jeff

IMG_1249

Hungriga vovvar

IMG_1248IMG_1245

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats