Äntligen, Lajland here I come | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Äntligen, Lajland here I come

Jag svävar på moln, är på riktigt lyckligare än lyckligast just nu. Känns som om jag kan alla resebolags flygtider och priser by now liksom 😉 Men efter alla timmar framför datorn så har jag äntligen köpt min biljett och nu ska jag få åka till mitt älskade Thailand.

Jag kommer att träna stenhårt nu inför min tävling som äger rum den 31/1 i Halmstad och detta kommer jag att göra på Titan Fitness i Phuket som är the place to be om du älskar träning och speciellt CrossFit då dom har allt du behöver. Jag kommer bo där vid campusen och även joina min fina vän Elaine som är där nere nu och tränar.

Så följ mig dessa 3 veckor i vackra Thailand, det kommer bli massa uppdateringar I promise.

Bilder lånade från Titan Fitness Instagram @titanfitnessthailand

10409765_280171742106543_3122228603731870572_nFullSizeRender

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats