Träning och längtan till min Bruno | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Träning och längtan till min Bruno

Vaknade imorse på strålande humör, om ett par dagar far jag iväg till mitt älskade Thailand. Hur man man inte vakna upp lycklig liksom? Mötte upp Ghelu för att träna lite, lite blev sedan mycket, hyfsad tempo blev all in och jag låg helt utslagen på golvet och ville ropa på mamma.

Men innan jag dog så fick jag ta ett PR i Overhead Squat på 60kg (mitt dåvarande var 53kg) och den kändes relativt lätt. Hade det inte varit för tiden så hade jag testat lite mer men jag är nöjd och glad.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gJMhJDOrbqY[/youtube]

Sen hände en rätt rolig sak till, jag gjorde mina första viktade Chest 2 bars vilket är stort för mig. Har precis lärt mig att göra vanliga C2B och nu kan jag även göra det med extra vikt på.

Sakta men säkert så händer det massor, all slit och alla timmar av träning ger resultat. I am Happy, Thailand here I come <3

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NxLnqtRKXFk[/youtube]

Nu måste jag bara bli lite sentimental och berätta en liten story som ligger mig djup om hjärtat. Förra året spenderade jag 5 månader i Thailand och på nyårsafton så sprang en rädd liten hund till huset som vi hyrde och krafsade på grinden och ville komma in. Det var en liten tik som kissade på sig av rädsla när jag öppnade grinden och hon bara flög upp i min famn. Fyrverkerierna skrämde livet ur henne. Jag hade tidigare gett henne lite korv då hon brukade springa omkring i området och hon kände väl var vi bodde. Det slutade med att hon stannade hos oss i några timmar och när det hela hade lugnat ner sig så ville hon iväg så jag släppte ut henne. Dagen efter kom hon tillbaka med då tog hon med sig en vän, hennes äldre bror skulle jag gissa att det var. Jag döpte honom till Bruno för han hade verkligen det finaste bruna pälset jag sett. Bruno var jätteförsiktig och ville inte alls gå in på vår lilla gård innanför grinden utan stod utanför och vaktade men jag såg att han var nyfiken. Så jag satt där bara och tittade på honom och till slut så klev han in och vågade mer och mer och till slut så gick han in i huset. Jag kan säga att han stannade där i 3 månader, vägrade lämna min sida.

Vart jag än gick så följde han med mig. När jag skulle till affären och handla så satt han vid öppningen utanför och väntade, när jag tog moppen till stranden så sprang han efter moppen och ville inte vara utan mig en sekund. Jag köpte mat åt honom, klippte hans klor, rensade honom varje dag från alla fästingar och gosade med honom varje kväll vid trädgården.

Men Bruno kände av när dagen för hemresa till Sverige kom. Den natten var den jobbigaste natten i mitt liv och jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde. Han jagade taxi bilen så länge att mitt hjärta höll på att stanna. Jag ville på riktigt stanna kvar i Thailand för att få vara med Bruno. Det finns dagar som jag velat köpa en biljett till Phuket bara för att hälsa på honom, så mycket berörde han mig.

Nu när jag åker på onsdag så är han den första jag ska leta upp, jag hoppas jag hittar honom och att han mår bra.

Min Bruno <3IMG_2774IMG_2757

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. kaatten86

      Jag har inte hittat honom ännu men ska leta vidare 🙂 ja jag lipar själv när jag tänker på honom 🙁

Annons
stats