Thailand vacay! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Thailand vacay!

English translation further down

4 dagar kvar till Thailand och det är helt enkelt en CrossFit Bootcamp som väntar mig. Morgonträning i form av cardio och 2 träningspass om dagen, god mat och ett stort intag av kokosvatten samt D-vitaminer i form av sol. Jag kommer bo och träna vid Titan Fitness som är en av Phukets bästa träningsställen och där många åker till bara för att få träna och äta bra mat. Jag kommer att stanna här i hela 3 veckor 🙂

Jag kommer att ha en speciell gäst med mig dit, mer om det avslöjar jag på onsdag men ni kommer att få följa vår träning varje dag.

SAWASDEE KAH!

IMG_1292

4 days left to my 3 week trip Thailand and it is simply a CrossFit Bootcamp that awaits me. Morning cardio workout  and two training sessions a day, good food and a lot of fresh coconut water and vitamin D from the sunshine. I will live and train at Titan Fitness which is one of Phuket’s best training spots and where many travellers visit that just want to train and eat good food during their vacation.

I will have a special guest with me there, more about that is coming up, but you will be able to follow our journey and training everyday and all posts will follow in English I promise.

SAWASDEE KAH as they say in Thailand 🙂DSC_0129

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats