Följa med på träningsresa? | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Följa med på träningsresa?

IMG_9716-720x479

Minns ni om att jag postade förut om en träningsresa som jag ska följa med på i april till vackra Marbella? Året är ännu inte slut och mer än hälften av platserna är bokade så nu har ni er sista chans till att haffa dom sista fåtal platserna som finns kvar och följa med på träninsgresan in your life 🙂

Ni kommer då att få åka med PT Pischa & WörkOut i April till Mikes gym. Det här kommer verkligen att vara en helt fantastisk resa med massvis med träning, ny kunskap, tekniker & även få träffa legenden Mike.

Såhär säger Pischa “De som har kört WörkOut under året vet hur viktigt det är för mig att människor får valuta för sitt engagemang och deltagande. Jag ger helst allt & lite till. För mig är det viktigt att personer verkligen får vad det förväntat sig & den här resan kommer bli det plus lite grädde.”

Funderar ni på att följa med men tycker att det är tungt att punga ut en stor summa på en gång kommer nu ett erbjudande. Anmäler man sig innan den 31/12 kan man delbetala resan på två. Anmälan är dock bindande.

Det här kommer vekligen att bli en otroligt inspirerande resa med massa nya häftiga träningsmöjligheter. Klicka på länken nedan för att komma till anmälan.

WORKOUTSVERIGE

bild-1-1bild-1Best-Beaches-in-Marbella-470x313

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats