Tack för detta år! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Tack för detta år!

Semestern började redan kl 12 och då rusade jag direkt till boxen och körde årets sista pass med dom bästa. Jag, Cissi, Cristian, Ghelu och Calle, like a family.

IMG_1338

Och eftersom att jag ska åka till Thailand imorgon så spexade vi till passet idag och körde den i team och jag bara insåg då hur mycket jag älskar CrossFit och allt som ingår i denna sport. Att 5 individer kan vara så övertaggade för ett träningspass tillsammans, som tex en liten hundvalp blir när den får syn på en boll, är ju fan helt kärleksfullt sjukt.

Första lagtävlingen: 2 och 2 på 1 rodd maskin och man ska ro ihop så många kalorier som möjligt tillsammans under 8 minuter. Men det är en regel, man får bara ro var 30:e sekund så det gäller att vara väldigt snabba i byten och man får inte överskrida sin tid eller heller stanna upp innan 30 sekunder gått. Sjukt skoj, ni borde testa denna verkligen.

Andra lagtävlingen: 2 och 2 och man jobbar 90 sekunder var så en kör 90 sek, sen fortsätter din partner där du slutade och jobbar i 90 sek så du får vila i 90 sek alltså. Detta gjorde vi 12 ggr totalt (alltså 6 intervaller vardera)

5 x Power Clean 60/45kg

5 x Toes to bar

5 x Burpees

Jag jobbade med Calle på denna och vi fick ihop 19 varv och några rep inne på varv 20. Sjukt roligt och fruktansvärt jobbigt.

IMG_1337

Sen övade jag lite på att gå på händer vilket jag absolut inte kan. Har aldrig ens lyckats gå mer än 1 steg eller ens få upp balansen, så löjligt svårt verkligen och detta är något jag ska öva på i Thailand. Men idag så lyckades jag balansera mig på händer i hela 12 sekunder!

– Stolt avslut på 2014

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DGL6nroOjyU[/youtube]

Nu har jag packat färdigt och imorgon åker vi till Thailand, yes ni hörde rätt, jag sa VI. Ni får veta mer imorgon om vem som är den busige som följer med.

Jag är redo för 3 veckor av CrossFit och sol och bad, syns på min packning eller hur?

PC300001

PC300002

Today was the first day of my vacation and tomorrow I am heading off to Thailand för 3 weeks vacation. But first I had to end this year with a last session with my best friends at CrossFit Unique. Since I am going away, we wanted to spice things up today and did a twist in our programming and adjusted the wod so that we could to it in team but still get the same amount of workout.

So we had 2 team with 2 person in each team competing against eachother.

First event: Row and get as much calories in total together in 8 minutes. But there was one rule, you have to switch partners every 30 sec so the switch has to be quick. You can in other words only row 1 person at the time and not more than 30 sec and not less. So when the clock starts, I row as fast as I can, when the clock reaches 00.30 we have to be quick and switch 🙂 It was fun and this is a perfect way to team up since you have to work fast and toghether.

Second event: 2 and 2, 90 sec each for 18 minutes and you are suppose to gather as many rounds as possible of this:

5 x Power Cleans 60/45kg

5 x Toes to bar

5 x Burpees.

So one starts and keeps on for 90 sec and do as many rounds as possible. Then you switch and your partner continues where you left of for 90 sec. So you do 6 times each of the 90 sec interval.

Try this out!

Thank you CrossFit Unique for this year and I can´t wait for what 2015 brings me. Thailand next!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats