Plötsligt så händer det | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Plötsligt så händer det

IMG_2495

Lyckan när allt går som man vill.

Idag skulle vi bygga dagens tyngsta Clean och Frontböj. Det betyder alltså att man ska utgå efter dagens form och min form idag gav mig 2 st nya PR 🙂

Clean (frivändning) = dåvarande : 63kg, idag : 68kg

Frontböj = dåvarande 70kg, idag: 73kg

Jag gav mig även på 2 försök på 70kg på Clean men lyckades inte komma upp och där ser man varför då min Frontböj ligger på 73kg i max. Jag kommer snabbt under stången men benen orkar inte upp och den sista delen i en Clean är ju en frontböj så jag måste bygga styrkan i benen och på så sätt kunna öka i frivändning.

Såhär såg det ut.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bn5C9veFSaM[/youtube]

Och PR i Frontböjen såg ut såhär.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xTG3RC481jE[/youtube]

Today was a happy training day with 2 new PRs in Clean and Frontsquat. My previous 1RM in Clean was 63kg and today a made 68kg. My Frontsquat went from 70 to 73kg, not that much but every single kilo makes me happy.

Next goal is 70kg on Clean, it feels close!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennie

  Hej! Kom in på denna sida när jag sökte på crossfit i Phuket. Vi åker till Kata på fredag och jag undrar vart Titan ligger? Förstod inte av den lilla kartan på deras sida. Vet du om man kan betala per gång man besöker dem? Grym blogg, den kommer jag besöka fler gånger!

  1. kaatten86

   Hej Jennie, vad roligt att du hittade hit 🙂 Vadkul med Thailand, jag bara längtar tillbaka verkligen. Titan Fitness ligger i Chalong om du känner till det? Chalong är ca 15 minuter med moppe från Kata Beach och man åker mot Chalong Circle och sedan vidare mot Ao CHalong. Gatan som Titan Fitness ligger på kallas för trainings street och om du säger till folk att du vill till den gatan där Tiger Muay Thai ligger så vet alla vart det är 🙂 Du kan betala per gång absolut och dom har pass kl 9 samt 10 på morgonen som är grymma! den som är kl 9 är den som är CrossFit inspirerad. Sedan kan du även träna under Open Mat session vilket är mellan kl 11-13 om du vill köra själv ett eget pass så är det fritt fram för det. Mejla Kim på kim@titanfitness.co så hhälper han dig att hitta. Just Kata och Karon och Patong har tyvärr inte så mycket roliga träningsställen utan du måste röra dig mot Rawai och Chalong för att hitta dom. 🙂 Lycka till!

  2. kaatten86

   Just ja, du får 15% rabatt på träning om ni kör en vecka eller 1 månad på Titan via mig. Kan vara värt att nämna 🙂 läs mitt senaste inlägg så ser du 🙂

Annons
stats