Allt om kosttillskott | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Allt om kosttillskott

Jag tränar mycket och tar även kosttillskott i olika form. Jag brukar se till att ha proteinpulver, återhämtning, Omega 3 samt nu även magnesium i mitt lilla förråd som hjälper mig att vara på topp.  Tänkte därför tipsa Er läsare som tränar och är måna om en hälsosam livststil till en bra sida där du kan jämföra dina kosttillskott och hälsokost. på www.alltomkosttillskott.se så kan du jämföra och därme dspara upp till 70% av priset du annars kanske betalar och det finns ju roligare saker att lägga pengarna på eller hur?

MIn favorit

Aldrig Vila Extraction med smaken Citrus Fresh slår verkligen allt jag någonsin testat. En grym återhämtning som innehåller allt du behöver efter träningen speciellt om man tränar så hårt som jag gör.

Du kan jämföra den produkten på denna sida och hitta bästa pris genom att klicka HÄR

6408

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats