Titan Fitness Offer! - Träning i Thailand | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Titan Fitness Offer! – Träning i Thailand

P1060269P1020089Gillar du träning och kanske ska åka till Thailand någon gång under detta år så vill jag dela med mig utav ett grymt erbjudande som ni kära läsare får via min blogg på träning på Titan Fitness i Phuket. Ni vet där jag var senast i Thailand och tränade CrossFit i 3 veckor.

Ni får hela 15% rabatt på vecko och månadsspaket  genom att ange koden Katti vid bokning. Det ni gör om ni är intresserade är att skicka ett mejl till hello@titanfitness.co.th och skriva koden i ämnesraden. För mer info kan ni även gå in på deras hemsidan http://www.titanfitness.info

Träning i paradiset slår allt!

P1020062P1010039P1040174P1050253P1020085

Now I’m going to share with you an awesome offer if you ever going to visit Thailand/Phuket and would love to combine your vacation with some training at training paradise Titan Fitness where I spent 3 weeks just recently and prepared myself for my first CrossFit competition.

So to all of you readers, you will get 15% discount on weekly and montly training packages if you enter the code Katti when booking. Titan Fitness i located in beautiful Chalong where the heart of training is on the well known “trainingstreet” Soi Taied.

For more info about this offer, send an email with the subject Katti to hello@titanfitness.co.th or visit www.titanfitness.co

Training in paradise beats all!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats