Laddar upp. | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Laddar upp.

IMG_2578Idag är det torsdag, och imorgon eftermiddag åker vi ett stort gäng från CrossFit Unique ner till Halmstad för att tävla. Ja, jag ska inte tävla själv utan jag har hela min finaste familj med mig som ska både tävla och heja på oss. Vi är totalt 8 tävlande från Unique där vi har 3 st lag och några som kör individuellt och några som kör både individuellt och i lag. Individuella tävlingen äger rum på lördag och team på söndag och vi alla kommer stanna till söndag för att heja på varandra.

Igår körde jag igenom de 2 första eventen som har släppts, det kändes sjukt bra J Det tredje eventet har dom lämnat hemligt och ska släppa det ikväll, spännande att se vad det blir. Så nu de närmsta 2 så ser mitt fokus och träning ut såhär:

Torsdag – Aktiv vila. Jag ska köra något lätt på boxen ikväll men absolut inget ansträngande. Typ öva på något jag är dålig på och ro lite. Jag ska även ladda med massa mat och kolhydrater inför tävlingen, det jag äter nu är det som gör att jag presterar på lördag.

Fredag – Lugn teknikträning, mycket sömn och mobilitet.

Det här är min första tävling, den ska jag komma ihåg och njuta av varje sekund.

IMG_2576

t.o.m håret är redo för helgen 🙂

IMG_2572

 

Today is Thursday and that means that it’s only 2 days left until my competition and it all seems so real now when it’s close. We are travelling by car tomorrow afternoon to another city called Halmstad where the competition is taking place. I am not competing alone, we are 8 people in total from my box CrossFit Unique that are competing in both individual and team. I am really looking forward to this weekend and it is going to be an experience for life.

So the upcoming 2 days I am not training hard at all, today it’s more of an active rest and a lot of loading with good food and sleep. Tomorrow I will just focus on some technique before we leave. The days before competition it is important to carb load and eat well. What you eat now is what you will feel the day of competition.

This is going to be a day to remember and I am going to enjoy every single moment of it. Don’t miss out on my instagram, I will upload more frequently there during the weekend.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats