Open närmar sig | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Open närmar sig

bild

Nu är det bara 4 dagar tills Open sätter fart i CrossFit och jag tycker verkligen det ska bli riktigt spännande. Jag minns förra året när jag satt där och hejade på mina box kompisar (träningskompisar) som gjorde Open och själv var man värsta nybörjare inom CrossFit och bara drömde sig bort tills den dagen man själv kunde göra allt det där som krävdes. I år känner jag att jag iallafall är redo att vara med, inte vara världsbäst men att kunna delta och göra mitt bästa.

På torsdag natt släpper dom den första Open woden och jag ska försöka göra mina på fredagar och sen på söndag om jag vill göra om den så att Nicklas eller Cristian kan döma mig.  Man måste filma och ha en domare som är godkänd för att döma vilket mina coacher är.

Ska bli sjukt skoj!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats