Starka grejer | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Starka grejer

Idag vaknade jag upp och kände att det var rakbladskrig i min hals och jag gick från att känna mig bättre till värre så det blev ett besök hos fabror doktorn för att utesluta halsfluss eller liknande. Och med min tur kom jag hem med mysiga Cocillana för hostan. Jag kan ju säga att jag mår rätt bra just nu i soffan efter en liten dos.

Usch jag känner mig som den tråkigaste människan nu på bloggen för jag vill absolut inte skriva om något gnäll utan bara ren träningsinspiration så nu håller vi tummarna för att jag blir kry snabbt så jag får sprudla av energi och rocka loss på CrossFit Open som börjar snart.

IMG_0073

 

Här är en av mina sponsrade kläder från Under Armour med vår fina logga på –> CrossFit Unique

IMG_0075IMG_0072

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats