Vad 1 år av CF kan göra med kroppen och själen | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vad 1 år av CF kan göra med kroppen och själen

Bilden till vänster är jag i Malaysia för ca 1 år sedan, bild till höger är jag för 2-3 veckor sedan. Jag har under detta år inte tränat något annat än CrossFit och det är helt sjukt hur det har påverkad min fysik på ett sådant positivt sätt.

IMG_0033

Inte nog med att jag har nästan i vissa övningar fördubblat mina vikter utan jag har verkligen blivit en helt annan människa. Förr var jag rädd för allting som kretsade kring mat och hur det påverkade mitt utseende. Jag tränade men jag tränade för att se bra ut och inget annat. Så det ledde till att jag också åt på ett sådant sätt för att se bra ut, eller iallafall vad jag trodde. Fanns mycket rädslor och många förbud i min kost och jag vägde mig rätt ofta för att hålla koll på att jag inte gick upp i vikt.

Idag finns det ingen våg i mitt hem, jag äter precis VAD jag vill och jag menar verkligen vad jag vill. Har tex ätit kladdkaka 3 dagar i rad nu och då äter jag upp allt jag bakar helt själv 😛

Jag äter mycket mat, mycket kött och rotfrukter, unnar mig allt det goda i livet om jag så önskar och jag mår aldrig någonsin dåligt över det. Jag känner mig ståtlig, stark och frisk (ja förutom de senaste dagarna då jag varit sjuk 😉 ) och jag känner att jag aldrig någonsin mått bättre.

Här om veckan fick jag ett sms av min finaste vän Pamela som gav mig tårar, hon känner mig mer än någon annan människa och att det kommer från henne betyder så mycket. Och det stämmer också, jag är så lycklig att jag funnit en sport som får mig att bli lyckligast i hela världen.

Önskar alla samma känsla som jag upplever just nu <3

 

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cessan

  Måste säga att du har en grym kropp, du ser stark och hälsosam ut… helt klart en förebild och något att sträva efter ;o) Kör inte själv crossfit men jag lovar att jag börjar allt bli lite sugen på att testa sedan jag började följa din blogg och instragram :o) Keep up the god work and stay strong!

  1. kaatten86

   Men åhhh gulle du! tack vad glad detta gör mig 🙂 Jag tycker det är roligt att kunna sprida min glädje till min träning och på så sätt inspirera andra. Jätteroligt att du gillar det och hoppas verkligen att du tar dig an att testa ett CrossFit pass. det är sååå kul 🙂
   Ha en fin helg och tack för dina fina ord verkligen.
   KRAM!

 2. Therese

  Alltså pepp! Du är sjukt inspirerande, vill bara säga det. Igen 😉 Jag tror jag kommer bli lika hooked på detta som du. Lycka till nu med Open!

 3. Frida

  Hittade dig för några dagar sedan via instagram, och jag är grymt imponerad av dig! Det ser ut som du en jävligt go energi, det strålar om dig! Jag har själv kört Crossfit sedan början av januari och nu när jag sett dina resultat på ETT år blir jag jävligt peppad!! Vilken kropp!! Har du skrivit något om hur den resa gått till? Antal pass, kosthållning osv? Förstått att du kör en del paleo. Är intresserad och vill suga in all information och få mer kunskap. Fortsätt uppdatera din blogg, du inspirerar! Kram😃

Annons
stats