Hur gick det igår? | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Hur gick det igår?

FullSizeRender

Så igår testade jag på 15.1 på boxen efter jobbet. Jag har varit lite orolig med tanke på att jag har varit sjuk sedan söndags och legat hemma och inte rört en fena och min hosta kändes inte helt perfekt igår.

Grepp är som sagt inte min riktiga styrka, svårt att hålla i stången länge och toes to bar är jag inte så effektiv på när jag blir trött. Så jag gick in med en inställning att idag ska jag bara “känns på” detta. Det gick helt ok för mig med tanke på just att jag inte är så jätteduktig på toes to bar och jag lyckades även lyfta mitt max i Clean & Jerk och gick på ett PR försök med stress. Var 12 sekunder kvar och jag försökte snabbt lyfta stången med failade på jerken (när den ska ovanför huvudet) Mitt max är 62,5kg och jag gav mig på 64kg.

Men jag har till måndag på mig att göra om denna vilket jag ska och då ska jag dela upp och planera mina lyft lite bättre.

Nu är det lördagsträning som står på schemat med mina fina boxvänner. Kram på er!

Missa inte min Instagram –> @kaatten86 där lägger jag upp mycket videos från Open.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t19T7E310pg[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats