Första försöket på 15.5 | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Första försöket på 15.5

IMG_4773IMG_4769

Vi var ett gäng som gav oss på 15.5 idag, det gjorde ont, ont och mera ont kan jag lova. Typ sådär att man aldrig någonsin vill göra om den men jag vill verkligen göra det. Ska vila söndag och träna ett lugnt pass imorgon och kötta ihjäl den en sista gång på måndag för sen är Open över. Sista gången alltså, och då ska det göra så ont att jag blöder inombords och jag ska fanimej inte släppa stången!

Tittade igenom videon från idag och såg att jag vilar något onödigt mycket mellan miona thrusters, typ står i flera sekunder och bara tittar på stången. UPP MED FANSKAPET bara 😛

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YDam9V9unDo[/youtube]

IMG_4770

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats