Lördag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Lördag

Helgen är äntligen här och jag har fått sova ut, det har jag längtat till då jag känner att sömna har det varit brist på i veckan. Kommer hem ent, svårt att varva ner och lägger mig sent och sen ska jag upp tidigt till jobbet.

Så börjar dagen med en mysfrukost.

Omelett

4 ägg, 3 skivor bacon (eko), paprika , spenat.

Delar bacon i små bitar och steker och lägger på papper så överflödet av fett försvinner, sen mixar jag ihop äggen innan jag häller det på en mindre stekpanna och låter steka i medelvärme. sen häller jag på alla ingredienser och vänder halva äggen över den andra och bakar inte det. Mums 🙂

IMG_4806

Nu är det dags att klä på sig och bege mig mot boxen för lite träning och heja på dom som ska köra 15.5 idag. Ha en underbar dag mina fina läsare.IMG_4805

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Sjukt kul att ha hittat din blogg. Har sedan några månader kört CF och är helt frälst!!! Tack för allt du delar med dig av!

    1. kaatten86

      Åh vad roligt att höra och vad glad jag blir, CrossFit är så roligt. Tack för dina fina ord massa kramar på dig!

Annons
stats