Handsydda kläder för träning - Inside the box | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Handsydda kläder för träning – Inside the box

IMG_4935Idag fick jag hem mitt fina linne som Daniella på Inside the box har skräddarsytt för mig 🙂 Jag fick välja färgen själv och har vit på ryggen och ljusturkos framtill. Det unika med Inside the Box är att Daniella handsyr allting helt själv och sätter dit alla märken och deltaljer för hand. Du kan alltså få linne, t-shirts, långärmad osv efter önskemål och kläderna sitter så himla skönt och är perfekt för CrossFit.

Vill ni kika på inspiration på utbudet –> gå in på facebooksidan  –> https://www.facebook.com/pages/Inside-The-Box/805652459506070

Eller kika in på instagram –> inside.the.box

Jag är super nöjd! Vad tycker ni? Vill ni beställa? Mejla till insidetheboxclothes@gmail.com

IMG_4939IMG_4936IMG_4937

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats