Måndag - började med kaos | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Måndag – började med kaos

Min morgon började inte alls bra med nu har jag lugnat ner mig och är på bra humör igen. Jag åker till jobbet i stress och kl 8.00 när jag kliver av bussen i Gullmarsplan från Tyresö så inser jag att jag glömt jobb datorn hemma. Helt plötsligt kändes livet så jäkla jobbigt och min puls var nästan högre av ilska än vad den var när jag körde 15.5 😛

Att åka fram och tillbaka till Tyresö skulle typ ta mig nästan 2 timmar så det blev att sätta sig på bussen hem och jobba hemifrån istället.

Idag ska jag köra 15.5 en sista gång, sen är Open över och det ska bli så kul att få återgå till programmeringen och bygga styrka nu. Hoppas på att kunna förbättra min tid lite idag så mer om det kommer ikväll.

Missa inte heller min Instagram tävling som avslutas ikväll där du kan vinna en T-shirt från Northern Spirit. In på insta och kika –> @kaatten86

IMG_4922IMG_4923

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats