Nu är Open över | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Nu är Open över

Igår körde jag 15.5 igen, det finns nog bara en person på denna planet som är så korkad och får för sig att utsätta sig för en sådan smärta 2 ggr – JAG!

IMG_4965IMG_4966

Jag har kört CrossFit ett tag nu, utsatt fmig själv för väldigt mycket smärta i olika lägen men igår så upplevde jag något jag aldrig upplevt förut. Jag fick besöka den där svarta, långa, smala tunneln. Jag kom till den där tunga, mörka platsen som många pratar om när man varit med om en riktig grisig wod, för första gången någonsin. Allt jag upplevt tidigare är inte ens en bråkdel i närheten av den smärta jag fick känna på igår.

Hur lyckas man pressa sig själv så hårt? Jo för man har dessa underbara människor bredvid en som pushar.

IMG_4964

Nu är Open slut, skönt faktiskt för det har varit så himla mycket hets och fokus kring det. Nu ska jag ladda inför en helg i Helsinborg som väntas med olympisk lyft och gymnastik inspiration, en tävling i MK Open i mitten på april samt kval till Gripen Grand Prix som startar i helgen.

Mycket spännande saker som kommer här mot våren och jag är mer laddad än någonsin. Hoppas ni alla som kört Open haft roligt, känner er nöjda och är ännu mer taggade till att briljera till nästa år.

IMG_5004

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats