Helgen är här! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Helgen är här!

Lyckan när man vaknar upp på morgonen och tror att det är torsdag men får reda på att det är fredag!

Så vilka av er vill hänga med på en utmaning nu till helgen som jag fick smaka på häromdagen? Nämligen umanare redo utmaningen som gladiatorerna brukar posta på Instagram och utmana andra i. Jag blev nämligen utmanad av Mikael Hollsten i detta:

Max antal Burpee Boxjumps på 1 min.

Han klarade 22st vilket jag tänkte att jag lätt slår men jag valde nog inte en sådan bra timing att göra den tror jag. Valde att köra den efter ett onsdagspass på Unique som var en döden wod på 40min. Jag fick till 16st och nu kände jag att det skulle vara roligt att ni läsare hängde med på detta.

Utmanare redo?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LpuDjV1C5l4[/youtube]

IMG_6237

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats