Final event från MK Open | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Final event från MK Open

Igår blev det fredagsmys á la fredagsfys på boxen och jag hoppade på gänget och testade på final eventet från MK Open (tävlingen jag var med i förra helg) Eftersom jag själv inte gick så långt så fick jag aldrig testa på detta i Falun så det fick bli en MK Unique Open igår 😀

Vi körde både semi och final eventet vilket var:

Semi

”Panter Complex”
6 min
1 snatch anyhow
1 OHS
1 Hang snatch
1 OHS
Inom 6 min hitta ett så tungt Complex som möjligt
Vila 1 min
2 min Amrap
4 m rep klättring

45kg blev det för mig igår och 3 x 4 meter klättring

FullSizeRender

Final

124 D.U
10 m hand stand walk
12 burpee Box Jumps
12 c2b
12 Goblets Squats 32/24kg
12 GTOH
6 @ 60/40kg
4 @ 90/60kg
2 @ 110/72,5kg (jag körde på 65kg här)

Jävlar vad vidrigt tungt det var att lyfta efter man gjort allt det där men det roligaste av allt är att mitt max i Clean & Jerk är 68kg och jag lyfte dom 2 sista på 65kg vilket är sjukt bra. Time to get stronger!

Här är ett litet klipp från igår 😛

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wSeRfaIa3qE[/youtube]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats