Vilken överraskning jag fick idag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Vilken överraskning jag fick idag

Jag har dom finaste vännerna verkligen! Är så lyckligt lottad att få vara omkring alla dessa underbara människor varje dag, utan er hade livet varit så himla tråkigt.

Så idag skulle jag och Pamela iväg efter träningen och bruncha, bara hon och jag…trodde jag ja 😀 När vi kommer till Kvarnen på söder så står Ghelu och Ciccii på plats och jag blir alldeles varm i själen. Nu har fröken Pamela minsann kokat ihop något för att fira min födelsedag som var för 2 veckor sedan som hon missade då hon var i utlandet. Pamela är min allra bösta vän, typ sedan sådär 10 år tillbaka nu.

Och från ingenstans så droppar en efter en in, mina älsklingar samlade för att mysa ihop. Åh så glad jag blev. Och inte nog med det. Jeff och Pamela går iväg och kommer tillbaka med något jättestort, packar upp och tårarna bara forsar på mig när jag ser vad de fixat. En tavla av plåt men min favvobild på mig när jag tränar.

Det är på riktigt det finaste och mest omtänksamma presenten jag har fått. TACK TACK TACK!

Min bestie Pämsi

 

Lyckliga Jag

Charmiga Cissi

   Bästa Coachen Cristian

  Cicci och Ghelu <3

   

Ers höghet Jeff

  Omgång 1 på maten

  Omgång 2

  Efterrätt, jag sa ju att jag äter mycket mat 😛

  Jag och min fina tavla

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats