Morgonträning  | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Morgonträning 

2 dagar i rad har jag gått upp ruskigt tidigt (för att vara jag) för att träna och känslan när man är klar eller när man väl är igång är helt underbar. Jag visste inte att det fanns så mycket energi i min kropp som det gör på morgonen, plötsligt öppnades en helt ny värld! En värld av endorfiner och nytänk. 

Dessa morgon pass har jag kört på Crossfit Nordic. De öppnar liksom 05.45 och vi ska vara uppvärmda och redo 06.30 för att köra dagens performance pass som är den programmering jag följer. 

Väl klar så har jag hela kvällen framför mig efter jobbet, en vunnen tid jag inte visste fanns. Vad ska jag göra med all den tiden??:) och vissa dagar så kommer det bli både morgon och kvällspass då vi inte alltid hinner klart med alla delar. 

Ikväll kommer även Joakim (en av Northern Spirit grundarna) till Stockholm så då blir det snatch party på Crossfit Unique!

Ha en fin tisdag!

   
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats