Ryck är roligt | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Ryck är roligt

FullSizeRender

Igår hade vi finbesök på CrossFit Unique av Jocke som arbetar med Northern Spirit och som även driver CrossFit Helsinborg och han hade hetsat hela dagen på att vi skulle “snatcha ihjäl oss” så snatch party fick det bli. På tisdagar så brukar det vara teknik träning på just detta på boxen så vi passade på att följa med strömmen och körde 2 st olika EMOM = Every minute on the minute.

EMOM i 12 min
Min 1: Hang snatch + high Hang snatch
Min 2: Hang snatch + snatch

EMOM i 15 min
Min 1: 2 power snatch 80-85% av Power snatch
Min 2: 2 squat snatch
Min 3: 1 power snatch, 1 squat snatch  

Summan av kardemumman, JAG ÄLSKAR SNATCH! Och bättre ska jag bli på det. Ska bli spännande att se vad som händer de närmsta månaderna med min teknik i mina lyft när jag får möjligheten att få coachning av Numi.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=om9MjUZxHZg[/youtube]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats