Torsdag - axel räddaren Johan | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Torsdag – axel räddaren Johan

naprapati_top

Jag har i flera veckor haft rätt ont i min vänstra axel och jag vet inte riktigt vad det beror på men värre har det blivit. Det är samma sida som min handledsskada, har det något med det att göra? Sen är jag allmänt väldigt sne i axlarna, jag ramlar rätt ofta på knäna när jag snatchar och ska fånga stången för att mina fötter går inåt.

Jag fick tips igår om att besöka Johan Svahn som är naprapat och jobbar vissa dagar på CrossFit Nordic och andra dagar på Luntmakargatan och han hade en rask tid för mig imorse kl 7.00 och vips så blev allt logiskt efter mitt besök hos honom.

1. Jag behöver köpa in inlägg för mina fötter går verkligen inåt (tyngden är på insidan) vilket gör att mina knän sjunker in vilket gör det logiskt att jag ramlar rätt ofta när jag snatchar – en Aha upplevelse.

2. Jag är jääääättesned i axlarna och det är inte konstigt att jag har så ont som jag har.

3. Min höft är sne, wtf tänkte jag, men ja den högra är sne som i sin tur gör att mina axlar bli snea och ja ni förstår vart jag försöker komma fram till?

Jag är kaos 🙂 Nä men skämt åsido, han var räddningen idag verkligen och helvete vad duktig han är. Ni vet när man bara känner att this is the man who is going to save me? 😀 Mör som jag är nu så ska jag göra min läxa och köpa inlägg, vila idag för min axel har fått en rejäl omgång, stretcha mer och gå på behandlingar kanske lite oftar än 1 gång per år som jag gjort med tanke på hur mycket jag tränar. Sen att han tejpade min axel också kändes riktigt lyxigt, annars brukar jag få stå där själv i spegeln och kämpa och det blir ju aldrig bra.

Och han finns nära till hands. Kan inte bli bättre 🙂

Så vill ni ha tips på en grym naprapat, här har ni honom –> www.naprapatrehab.se

cropped-295687_475399419202605_1600223152_n

Nu frukost och jobb sen är det ledighet som väntar. Ha en skön valborg!

FullSizeRender1FullSizeRender

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats