Bästa frukosten | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Bästa frukosten

Jag har en drill för banan och ägg på samma tallrik och denna kombination ger en sådan god sötma till pannkakan så det känns som man dränkt socker i den fast man inte har det. Det enda du behöver är ägg och banan så är det klappat och klart. Protein, kolhydrater och fett i en kombo – som hittat!

Jag använde 3 ägg som jag blandar ihop och sedan häller på en medelstor stekpanna med kokosolja. Låter den steka på ett tag så det lösa liksom börjat bli fast och sen skivar jag på hälften av bananen och sparar resten till topping. Vänd sedan halva äggytan över den andra halvan och stek på tills det rinniga försvinner på låg värme.

Redo att serveras 🙂

   
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats