Köpenhamn på torsdag | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Köpenhamn på torsdag

Nu på torsdag kväll flyger jag ner till Köpenhamn för att spendera en helg av inspiration i Ballerup Arena där CrossFit MERIDIAN Regionals äger rum. Förra året var helt amazing och i år kommer bli hundra gånger bättre, speciellt när man har några man känner som ska tävla.

Jag är taggad till tusen och är ni fler som ska dit så heja in dessa underbara atleter som ska tävla – Team CrossFit Nordic. Han till höger känner ni kanske igen? The man himself – Hugo Rosas som driver Myshowroom. Hans blogg hittar ni här om ni är intresserade av att läsa mer om det som komma skall –> www.hugorosas.se

 

FullSizeRender

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats