Under 25 min -Yes! | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Under 25 min -Yes!

Vårruset är en tradition vi har på Telenor och eftersom min avdelning består av typ 95% tjejer så bli vi rätt många som taggar till.

Jag löptränar typ aldrig och just nu är jag i min tyngsta period där jag bara tränar styrka och känner mig rätt tung och bara klumpig. Så att springa vårruset för mig är som ett test att se vad detta år har gett mig bara genom att träna Crossfit. Förra året sprang jag på 27:14 min och idag fick jag en tid på 24:46 och fan så skönt att komma under 25 min och ändå känna sig fräsch liksom. 

Ni som sprungit vårruset vet ju att på sådana här lopp så är det ju typ trafikstopp nästan den första kilometern för så många startar samtidigt så undra hur tiden hade varit om man fick hålla ett bra tempo från början.

Sen blev det picknick och mys med mina fina kollegor. Nu kommer jag sova gott efter ett dubbwlpass idag liksom.

Tjohej för Salming som gjorde det så mycket enklare att springa med dessa lätta och grymma pjucks 🙂

   
       

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats