Inte många dagar kvar nu | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Inte många dagar kvar nu

Igår var jag och träffade min handkirurg och även en specialist som ska assistera min operation som äger rum en 3 juni. Vi skulle kika lite inför operationen då man fram tills igår har varit väldigt osäkra på vad som är felet med min handled och varför har jag så ont. Men när han specialisten fick kika på mina röntgen bilder så såg man att mitt smala armbågsben (Ulna) har blivit lite längre än det stora armbågsbenet (Radius) som var det benet jag krossade för 1,5 år sedan när jag föll.

Alla bitar föll på plats då, inte undra på att jag har så ont (som mest ont) när jag står på händer osv får då blir det ett sådant tryck och det benet som är lite för långt trycker ju in på mjukdelar. Så vad kom man fram till? Jo, de ska såga av en bit av mitt ben för att korta ner det och då gör man inte det där jag skadad mig vid handleden utan man gör det på underarmen och sen sätter ihop benet igen. Så denna operation kommer bli något större än förväntat och jag kommer tyvärr vara gipsat 1 mån och inte få belasta handleden på 2-3 månader.

Så denna sommar innebär MYCKET benböj för min del 😛 Sen ska jag fan ha en frisk hand och komma tillbaka ännu starkare, det lovar jag!

FullSizeRender

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats