Dag 1  | Katti Houshmandfar - CrossFit

Katti Houshmandfar – CrossFit

Annons

Dag 1 

Wow vilken känsla att vara här och wow vad grymma atleter det finns i Europa! En del av dom får man äran att träna i samma box som, vilket är dessa människor 

 

Efter första dagen så ligger Team Crossfit Nordic Alpha 3:a och Björk Odinsdottir på en 9:e plats. Det här är många oss drömmer medans det är dessa personerna verklighet. Det är fan mäktigt och respekt till alla som tagit sig hit och speciellt till gänget på Nordic för deras enormt grymma insats idag.

Det är en dag imorgon, dags att sova. Här kommer lite bilder från idag.

   

  

  

  

  

  

  

  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aidai

    Hejsan Kattis! 
    Känner igen känslan du beskrev när man tittar på crossfit tävlingar! Var med och hejade fram lag från min box på en liten tävling i helgen (crossfit e fortfarande ganska nytt här i Finland, 100år efter Sverige med allt, haha) och wow vilken känsla! Alltså, jag går bara runt och tänker samma som du, “jääklar vad jag ska träna och bli bra på crossfit!”. 🙂 Men hur, e frågan?? Tänkte fråga om du har några fina tips att dela med dig av hur man kan utvecklas inom crossfit? Eftersom jag är nybörjare känns allting så himla svårt ännu, var ska man börja och hur lägger man upp träningen så man orkar?? Also, det räcker ju inte att vara bra på en sak inom crossfit, man måste ju kunna ite av varje! Har försökt satsa stenhårt med träning 5-6 gånger i veckan men hamnar att avboka pga. att kroppen blir så trött för att inte tala om TRÄNINGSVÄRKEN. 😀 Så mycket man måste lära, hinner ju inte med! Okej, har noll tålamod men försöker mitt bästa. Tacksam för tips! 🙂 Ha det superbra and stay awesome! 🙂

Annons
stats